Izvor: RTS, 17.Jul.2021, 20:01

Brnabićeva izabrana za poverenika Gradskog odbora SNS-a Beograda

Predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić održao je sastanak sa predstavnicima stranačkih odbora beogradskog okruga na kome je Ana Brnabić izabrana za poverenika Gradskog odbora SNS-a Beograda, rečeno je Tanjugu u SNS-u.
Premijerka Ana Brnabić je na to mesto do Kongresa stranke izabrana jednoglasno, a na predlog predsednika Vučića.

Sastanak, koji je održan u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu, završen je oko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 19 časova.
Vučić je ranije danas u Novom Sadu imao sastanak sa članovima proširenog sastava Izvršnog odbora SNS-a i stranačkim odborima iz Vojvodine, a juče u Nišu sa odborima iz Centralne Srbije i sa Kosova i Metohije.
Glavni odbor SNS-a prihvatio je na sednici održanoj 29. maja u Beogradu ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsednika beogradskog odbora stranke.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.