Brnabić odgovorila medijima: Toliko smo uništili obrazovanje da su univerziteti na Šangajskoj listi FOTO

Izvor: B92, 20.Okt.2023, 12:48

Brnabić odgovorila medijima: Toliko smo "uništili" obrazovanje da su univerziteti na Šangajskoj listi FOTO

Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila na pisanje opozicionih medija koji su naveli da naprednjaci “uništavaju i visoko obrazovanje u Srbiji”.

Brnabić je na svom nalogu na društvenoj mreži X objavila da su danas Beogradski i Novosadski univerzitet na Šangajskoj listi, kao i da je vlast u Srbiji tri naučna instituta kao i brojne druge nove objekte u svim univerzitetskim centrima.

“Mi iz @ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sns_srbija smo tako uništili visoko obrazovanje da su danas BG i NS univerzitet na Šangajskoj listi, a nisu bili pre 20212. Otvorili i 3 naučna instituta, nove objekte u svim univerzitetskim centrima, 4 NTP-a, Fond za nauku, zaposlili preko 1.000 mladih istraživača. Toliko”, navela je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.