Brnabić: Više nismo ni sendvičari, sad smo zveri; Odgovor ćete dobiti 17. decembra

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 11:48

Brnabić: Više nismo ni "sendvičari", sad smo "zveri"; Odgovor ćete dobiti 17. decembra

Premijerka Srbije Ana Brnabić prokomentarisala je naslov dnevnog lista Danas u kome članove SNS-a nazivaju zverima.

"U njihovoj kampanji smo došli do toga da mi iz SNS-a više čak nismo ni 'sendvičari'. Mi smo sada za njih zveri, a od Srbije smo napravili 'zverinjak'', napisala je ona.

"Samo da napomenem - i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vi iz tajkunskih medija, i vi 'elito' koja stoji iza nekakvog ProGlasa i vi koji ste oteli građanski pokret 'protiv nasilja' i registrovali ga u kafani 'Estrada' u Šapcu, a onda tako nazvali vašu listu, zverima nazivate ogromnu većinu normalnih i pristojnih građana Srbije koji glasaju za rezultate, plate, puteve, pruge, naučno-tehnološke parkove, zdravstvo, veće penzije.... za plan i program, i neće dati, da ih vi, ili bilo ko drugi, sa vaših 'visina' vređa. Odgovor ćete, od svih onih koje nazivate 'zverima', a našu Srbiju zverinjakom, dobiti 17. decembra. Pri tom - te 'zveri' vraćaju sliku Paje Jovanovića u Srbiju...." napisala je Brnabić na svom Tviter nalogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brnabić se ponovo „obračunava“ sa Danasom: „Više nismo sendvičari, sad smo zveri“

Izvor: Danas, 11.Nov.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić ponovo se, po ko zna koji put po redu, „obračunava“ sa naslovnicom Danasa na društvenoj mreži X. Tvrdi da naprednjake sada nazivamo zverima, „a oni su vratili sliku Paje Jovanovića u Srbiju".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.