Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2024, 13:53

Brnabić: Potreban širi front, sada se odlučuje da li će Srbija biti suverena

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da je za predstojeće beogradske izbore potreban širi front, odnosno šira koalicija okupljena oko SNS, jer je ovo, kako je istakla, trenutak u kome se odlučuje da li će Srbija ostati suverena i samostalna država.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brnabić: Potreban širi front, sada se odlučuje da li će Srbija biti suverena

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Mar.2024

BEOGRAD – Prema njenim rečima, spoljnom faktoru bi odgovarao marionetski režim koji bi u Srbiji sprovodio sve njihove zamisli Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da je za predstojeće beogradske izbore potreban širi front, odnosno šira koalicija okupljena oko SNS, jer je ovo, kako...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.