Izvor: RTS, 20.Maj.2021, 11:29

Brnabić: O Stefanoviću, Lončaru i Obradovićevoj odlučivaće organi SNS-a

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da će se o pozicijama Nebojše Stefanovića, Zlatibora Lončara i Marije Obradović raspravljati u organima SNS, a da ona, kao premijerka, nikada u javnosti nije komentarisala rad svojih ministara niti će to početi od danas.
Brnabićeva je, odgovarajući na pitanje novinara da li su odluke iz lokalnih odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << SNS-a signal za nju da u Vladi treba da se bavi pozicijama ministara Nebojše Stefanovića, Zlatibora Lončara i Marije Obradović, kazala da na to može da odgovori samo kao član SNS-a.

"To su stvari o kojima će biti diskusije u stranačkim organima, Izvršnom odboru i Predsedništvu SNS. Kao predsednica vlade tu sam da vodim vladu, a sve stvari koje se tiču stranke ostavljam za stranačke organe", rekla je Brnabićeva nakon predaje donacije pčelarskog udruženje NURDOR-u i pedijatrijskim ustanovama u Srbiji.
Dodala je da sve što ima da kaže ministrima govori na sednicama Vlade ili ministrima u četiri oka i da će tako nastaviti jer se, kako kaže, pokazalo da to daje rezultate.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: O Stefanoviću, Lončaru i Obradović na organima SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2021

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će se o pozicijama Nebojše Stefanovića, Zlatibora Lončara i Marije Obradović raspravljati na organima SNS, a da ona kao premijerka nikada u javnosti nije komentarisala rad svojih ministara niti će to početi od danas...Brnabić je odgovarajući...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"MOGU DA ODGOVORIM KAO ČLAN SNS" Oglasila se premijerka Brnabić o radu Nebojše Stefanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021

Brnabić je odgovarajući na pitanja novinara da li su odluke sa lokalnih odbora SNS signal za nju da na vladi treba da se bavi pozicijama ministara Nebojše Stefanovića, Zlatibora Lončara i Marije Obradović, kazala da na to može da odgovori samo kao član SNS...O pozicijama Nebojše Stefanovića,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.