Branko Kockica otkrio zašto je podržao Aleksandra Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Kockica otkrio zašto je podržao Aleksandra Vučića

Ne poznajem Vučića lično, ali znam da je gledao "Kockicu" kad je bio mali

Branko Milićević Kockica rekao je sinoć da je podržao predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića jer zna, kako kaže, da je aktuelni premijer gledao "Kockicu" kad je bio mali.

NIJE VIŠE MOGAO DA IZDRŽI: Legendarni glumac otkrio zašto je NAPUSTIO SKUP Saše Jankovića (FOTO)

- - rekao je Milićević.

- Zato ga podržavam, jer sam siguran da će u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na vodi biti mnogo sadržaja za decu, pa i za pozorište "Puž" - kazao je popularni Branko Kockica.

Podsetimo, izborni štab SNS objavio je proglas sa spiskom imena srpskih intelektualaca, sportista i estradnih zvezda koji na predsedničkim izborima podržavaju kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. Njih 650 u proglasu je navelo da svojim imenom, znanjem i rezultatom stoje uz Vučićevu kandidaturu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.