Boško Ničić novi član SNS-a

Izvor: RTS, 02.Sep.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško Ničić novi član SNS-a

Predsednik Pokreta za Krajinu Boško Ničić i njegovi saradnici novi su članovi Srpske napredne stranke, objavio je potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov.
Milenko Jovanov je na konferenciji za novinare u sedištu SNS-a rekao da će Ničić i njegovi saradnici postati deo velike porodice koja svakoga dana radi sve što može >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se u svakom delu Srbije živi bolje.

Jovanov je rekao da će Ničić na narednoj sednici Glavnog odbora SNS-a biti predložen za člana predsedništva stranke, a da će već sutra koordinirati rad stranke u Borskom i Zaječarskom okrugu.
Kako je rekao Ničićev saradnik Milan Stanković, biće poverenik gradskog odbora SNS-a u Zaječaru.
Jovanov je poručio i da SNS ostaje otvoren za sve odgovorne i poštene ljude koji žele da im se pridruže i da zajedno učine sve što mogu za bolju i uspešniju Srbiju.
Ničić je rekao da se zajedno sa najbližim saradnicima priključio SNS-u i podvukao da su sa SNS-om bili ozbiljni politički protivnici u Zaječaru, ali da i ovo pokazuje da se, ako je u interesu građana, mogu spajati i zajedno raditi i sarađivati.
Kako je rekao, ovo je pokazatelj da takve stvari nisu nemoguće, da su dobre i dodao da se nada da će biti još takvih primera.
Naveo je da je pokret koji je vodio imao specifičan pogled i delovanje kada je u pitanju decentralizacija i da u tom smislu mogu iskustvom i znanjem koje imaju o toj oblasti pomoći u daljem radu.
Ničić je rekao da u Skupštini Zaječara ima 50 odbornika, i da zajedno imaju stabilnu većinu.
Prema njegovim rečima, za sve loše što se u Zaječaru dešavalo se "zna ko su krivci".
"Imamo imena i prezimena te će, shodno onome za šta se SNS zalaže – na čemu insistira i bori se i radi, a to je borba protiv korupcije i kriminala – oni koji su odgovorni za te loše stvari doći na red da odgovaraju za počinjeno", naglasio je Ničić.
Ničić je dodao da će delovati "kao najiskreniji član SNS-a".
Naveo je da veruje da će Zaječar brzo napredovati i postati mesto i kraj u koje će strani investitori želeti da dođu.
Prethodno je održan sastanak kojem su pored Jovanova i Ničića prisustvovali i funkcioneri SNS-a Marko Đurić, Darko Glišić i Nebojša Stefanović.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Boško Ničić preleteo u SNS

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2017

Predsednik Pokreta za Krajinu Boško Ničić i njegovi saradnici novi su članovi Srpske napredne stranke, objavio je potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov...Milenko Jovanov je na konferenciji za novinare u sedištu SNS-a rekao da će "Ničić i njegovi saradnici postati deo velike porodice koja svakoga...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.