Izvor: Radio 021, 22.Okt.2020, 08:42

Blic: SPS dobija dva ministarstva, Šapićev SPAS će biti zadužen za demografiju

Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) pripašće pored mesta šefa parlamenta, da vodi dva ministarstva, a možda im bude dodeljeno i neko ministarstvo bez porfelja, rečeno je na Predsedništvu Srpske napredne stranke, piše današnji Blic, pozivajući se na svoja saznanja.

Kako je za list naveo njegov izvor iz vrha SNS, "prva opcija je izvesnija".

Prema pisanju ovog lista, SPS će, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pored mesta predsednika Skupštine, dobiti ministarstva prosvete kao i državne uprave i lokalne samouprave.

Takođe, Srpskom patriotskom savezu, koji vodi Aleksandar Šapić, trebalo bi da pripadne jedno od novih ministarstava i to, po svoj prilici, ono za brigu o porodici, deci i demografiji.

Autor: Blic, Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

SOCIJALISTI REZERVIŠU FOTELJE: SPS za Ružića pikira prosvetu, Antić ide u EPS?

Izvor: Kurir, 23.Okt.2020, 07:16

Socijalisti još pregovaraju sa SNS, najizvesnije je da će dobiti dva resora. Dosadašnji ministar državne uprave trebalo bi da ide iz tog ministarstva, ali će dobiti novo, otkriva nam izvor upućen u pregovore  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.