Birodi: Krizni štab najviše o epidemiji na TV, Vlada zastupljena više od Vučića

Izvor: Beta, 25.Apr.2020, 15:22

Birodi: Krizni štab najviše o epidemiji na TV, Vlada zastupljena više od Vučića

U TV-prilozima u Srbiji o epidemiji Covid-19 najzastupljeniji je bio Krizni štab za borbu protiv epidemije, a Vlada Srbije je po prvi put po zastupljenosti bila ispred predsednika Srbije.To je utvrdio Biro za društvena istraživanja (Birodi) monitoringom od 16. do 31. marta na televizijama s nacionalnom frekvencijom i TVN1.Po zastupljenosti na tim televizijama predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić je sa ukupno 15.050 sekundi bio više od 63 puta više zastupljen od najbolje zastupljenog lidera opozicije Dragana Djilasa, koji je imao ukupno 237 sekundi u programima svih televizija.Vučić je od Vlade Srbije bio više zastupljen samo na RTS-u, gde je u navedenom periodu, imao 4.661 sekundi u programu, na temu epidemije korona virusa.U 15 dana druge polovine marta, na temu iznošenja informacija, podataka, planova i opisa stanja povodom epidemije najviše vremena na svim posmatranim televizijama imala je Vlada Srbije, ukupno 19.755 sekundi.Na drugom mestu po zastupljenosti na svim posmatranim televizijama u tom periodu bio je Krizni štab za borbu protiv epidemije sa ukupno 18.245 sekundi u programima.Predsednik Srbije je na svim televizijama koje su obuhvaćene istraživanjem bio zastupljen ukupno 15.370 sekundi, i na trećem je mestu po ukupnoj zastupljenosti, dok je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić četvrta sa ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Birodi: Krizni štab najviše o epidemiji na TV, Vlada zastupljena više od Vučića

Izvor: Danas, 25.Apr.2020

U TV-prilozima u Srbiji o epidemiji Covid-19 najzastupljeniji je bio Krizni štab za borbu protiv epidemije, a Vlada Srbije je po prvi put po zastupljenosti bila ispred predsednika Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.