Basta osudio napad na odbornika SNS

Izvor: B92, 31.Avg.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basta osudio napad na odbornika SNS

Direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta najoštrije je osudio fizički napad na odbornika Srpske napredne stranke prilikom otvaranja Trga republike.

"Prvo su krenuli na porodicu predsenika Srbije, pa su na Trgu republike napali penzionera, sada odbornika. Pitam se dokle će tako", istakao je Basta.

"Napadima, psovkama,vređanjem i primitivizmom se ne dolazi na vlast. To ih i boli, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugim arsenalon ne raspolažu. Neko ko na izborima jedva pređe cenzus i ne ume drugačije. Ovakvo nedolično ponašanje je lice opozicije. Manir neradnika i džabalebaroša je da udaraju na svaku pozitivnu investiciju u Srbiji", rekao je on.

Basta je dodao da opoziciji ne odgovara izgradnja auto-puteva, svaka investicija koja će Srbiji i Beogradu da donese benefit.

On je pozvao policiju i tužilaštvo da reaguju i po zakonu kazne ovakvo divljačko i primitivno ponašanje.

"Svako ko je na funciji ne sme da dozvoli da sa sobom vodi huligane koji bacaju dimne bombe i maltretiraju građane koji su dosli da pozdrave završetak radova na Trgu republike. To je neoprostivo", zakljućio je Basta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.