Balša Božović: Koliko još lažnih Norvežana plaćaju Beograđani?

Izvor: Blic, 08.Apr.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balša Božović: Koliko još lažnih Norvežana plaćaju Beograđani?

Koliko je još "Norvežana" na najvišim funkcijama u Beogradu koje plaćaju građani Beograda? Koliko je još lažnih funkcionera i loših kadrova SNS koji troše novac iz budžeta koji finansiraju opet građani sa svojim smanjenim platama i penzijama?, pitao je danas Balša Božović, predsednik Gradskog odbora DS.

Božovć kaže, kako saoptšava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << informativna služba Demokratske stranke, da je Beograd je prljav, nebezbedan, ogrezao u korupciji i kriminalu, da su troškovi života sve veći, a građani poniženi, zabrinuti i besni.

- Mladi napuštaju Begrad i Srbiju jer ovde nema perspektive i posla, dok gradonačelnik radna mesta deli lažnim kadrovima SNS, lažnim Norvežanima i drugima sa lažnim i falsifikovanim diplomama. To nije normalno. Očigledno je zašto nisu raspisani izbori u Beogradu i zašto se gradonačelnik boji građana, ne shvatajući da treba da bude sluga građana, a ne Aleksandra Vučića - kaže Božović u pisanoj izjavi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.