Izvor: Danas, 29.Maj.2023, 12:58

Bakarec optužio Aleksandra Jovanovića Ćutu da je bio član SNS i izneo honorare koje su glumci dobili od Telekoma

"O čemu bi vi to da pregovarate, šta je tema? Vi biste da pričate o izborima. Nema izbora dok se ne ispune zahtevi. Bratislav Gašić mora da ide. Ovaj narod na ulicama nije izvela opozicija, izveli ste vi, Bakarec, Jovanov, Vućićevići. Hoćete da smanjujemo tenziju, a svakog jutra sa Pinka napadi na nas, najgore laži i uvrede. Neće se narod sklanjati sa ulice sve dok se ne ispuni ni poslednji zahtev", rekao je Aleksandar Jovanović Ćuta, poslanik Ekološkog ustanka i upitao gde su članovi REM-a u Skupštini, gde je Olivera Zekić, čega se plaši?
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Skupštini uvrede, od dvorske lude do sumporne kiseline, na dnevnom redu REM

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2023

Poslanik "Moramo Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da zaboravi na pregovore sa opozicijom jer se iza toga krije ideja da se ljudi sklone sa ulice, ali da se oni neće skloniti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.