Babiću, dokle ćeš da ideš na Brione?  (VIDEO)

Izvor: Mondo, 17.Jun.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Babiću, dokle ćeš da ideš na Brione?" (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je danas, na sednici GO stranke, kritikovao funkcionera SNS Zorana Babića i poručio mu da ubuduće umesto na letovanje na Brione - "ide kod prijatelja u Sopot".

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vučić je u delu govora kritikovao stranačke funkcionere koji ne odgovaraju na napade opozicije na njega i poručio im da se niko nije pobunio pošto su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ga juče u emisiji na jednoj televiziji nazvali Hitlerom i najavili da će ga vešati.

"Postavite, bre, nekad svoja leđa, a ne da bude samo trojica oko Vučića", rekao im je i onda se obratio Babiću:

"Koliko sam ti puta Babiću rekao: 'Što ideš u skupocena letovališta? Šta radiš na Brionima, na Hvaru? 'Ima moj drug kuću', kažeš. Idi, bre u Sopot kod druga jer naš narod nema drugove na Brionima. A kad te napadaju i kažu Babić je vozio (u nesreći u kojoj je ubijena žena na naplatnoj rampi. prim,aut) - ko je bio Babiću tu da te brani? Jedino ja! Nije Babić vozio da znate, lagali su da znate, ali neću da te branim za Hvar i Brione, neću da te branim kad naš narod bude to mogao da plaća idi i ti. 'Ajde da si otišao jednom, ali nemoj svake godine po tri ili dva puta!", poručio je Vučić Zoranu Babiću.

Pogledajte video:

Izvor: Tanjug

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Packa Vučića stranačkim funkcionerima ZBOG BLINKERA i Babiću zbog SKUPOCENIH LETOVANJA

Izvor: Blic, 17.Jun.2019

Lider SNS Aleksandar Vučić "ribao" je danas na sednici glavnog odbora funkcionera SNS Zorana Babića zato što letuje na Brionima i Hvaru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.