BUDITE SPREMNI ZA IZBORE Vučić i Vučićević se sastali sa 1.500 aktivista SNS iz Vojvodine - dogovorena TAKTIKA za naredni period

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 21:51

"BUDITE SPREMNI ZA IZBORE" Vučić i Vučićević se sastali sa 1.500 aktivista SNS iz Vojvodine - dogovorena TAKTIKA za naredni period

Vučić je dugo analizirao rezultate iz svake opštine u Vojvodini i dogovorena je taktika za naredni period.

Oko 21 časova završen je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića sa aktivistima SNS iz Vojvodine, na kojem je jasno rečeno da stranka krene u sve pripremne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radnje za predstojeće izbore.

Na sastanku, koji je održan na Novosadskom sajmu, prisustvovalo je 1.500 aktivista iz 45 svih vojvođanskih odbora.

- Vučić je na tom sastanku rekao da izbori mogu da budu održani u decembru ili u martu, ali da će rukovodstvo stranke, zajedno sa predsednikom republike, odmah po povratku sa zasedanje Generalne skupštine doneti odluku o tome. Na samom sastanku Vučić nije potvrdio tačan termin izbora, ali je rekao da stranka mora da bude spremna - otkriva izvor Blica iz vrha SNS - a.

Vučić je, prema saznanjima Blica, dugo analizirao rezultate iz svake opštine u Vojvodini i dogovorena je taktika za naredni period.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.