BRNABIĆ O NASILJU NAD AKTIVISTIMA STRANKE: Ovo što rade je promocija fašističkog društva

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 19:01

BRNABIĆ O NASILJU NAD AKTIVISTIMA STRANKE: "Ovo što rade je promocija fašističkog društva"

Važno oglašavanje potpredsednice GO SNS

Potpredsednica GO SNS Ana Brnabić oštro je osudila fašističke napade na članove stranke.

- Ono što oni rade je promocija fašističkog društva. Oni imaju pravo da rade šta god hoće, imaju pravo da prete, ubijaju, imaju pravo na sve. Zato što su oni elita, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a svi ostali nemaju pravo ni na šta. Napadaju žene, pa dan nakon toga najavljuju mobilizaciju. Da ima još grupa, da napadaju još žena koje se drznu da nose rančeve.

Jeste li čuli da je ProGlas to osudio. Koji se javlja po svakom pitanju. Jeste li čuli N1, Nova S, NIN, Vreme, Radar, Dubrovnik, Zadar gde gostuju? To njima nije za osudu, ako je nasilje protiv SNS, to nije nasilje - dodaje ona.

Podseća na slučaj Dimitrija Radovanovića koji je učestvovao u nasilnim protestima i upadu u Skupštinu Grada, a potom je postao, kako kaže, heroj samozvane elite.

- Intervjuisali ga svuda, sjajan mladi čovek, sram bilo ovu diktatorsku vlast. A onda se pojavio snimak da je Radovanović učestvovao u brutalnom napadu na zdanje Starog dvora i pripadnike MUP. Jesmo li tada čuli izvinite, ili neku osudu? Jeste li čuli da se ograđuju? Ne, čuli ste dalje pohvale, i dalje je on bio divan student prava, samo je bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme - kazala je Ana Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.