BOŽIĆ: Demokratama je ostalo još samo da mučki politizuju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 19:13

BOŽIĆ: "Demokratama je ostalo još samo da mučki politizuju"

Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, izdala je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

Anticivilizacijski duh koji decenijama neguje Demokratska stranka još jednom je podsetio javnost na pun kapacitet neozbiljnosti i šarlatanstva koji i dan danas neguju u politici. Tako smo videli da su nedopustivo i decu počeli da dele na decu demokrata i onih koji to nisu i pokazali da njihova briga za decu nije ništa drugo do briga za njihove prljave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << političke interese.

Pun kapacitet prava, koja su rezervisana pretpostavljam i za svu drugu decu, nekoliko puta su glasno istakli i u plenarnoj sali Skupštine Srbije i u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića kada su ponovili svoju želju da Danilo Vučić treba da završi u rupi kao Gadafi. A podsetiću vas da je Gadafi mučki prebijan, silovan, i na kraju ubijen.

Jesu li to prava dece koja zastupaju demokrate i na koja nas podsećaju besramno? I kako to nemaju ni sramote ni stida da temu bilo čije dece nemilice troše kao dnevnopolitičku propagandu, povezanu isključivo i samo  sa njihovim ličnim interesima.

Prošlo je vreme u kojem se srpsko društvo najgorom stigmatizacijom delilo, raslojavalo i slabilo ne bi li bilo lakše za upotrebu onima koji su zajedno sa Demokratama razorili i poslednju jedinicu društva – porodicu.

Nisam znala da je greh sa decom igrati košarku, posvetiti im vreme i pažnju ili ih spašavati od pošasti zimskih smetova kao što je to učinio Aleksandar Vučić. Ali kada znamo ko ovakve gestove vidi kao grehove, jasno nam je iz njihove višedecenijske prakse da su demokrate jedini koji mogu da se usude da i na ovoj temi zarade koji politički poen. To je družina istih onih koji su decu ostavljali bez pristojnih obroka, to su isti oni koji su ukidali dečije dodatke, mesta u vrtićima i osnovnu brigu o našoj budućnosti i našem potomstvu.

Zato je teška sramota da o pravima dece i podvajanju na našu i tuđu; demokratsku ili ne, podsećaju Lutovac, Milivojević i Dragana Rakić. Posebno je mučno što se među njima nalazi i jedna majka, ali to govori o njoj.

Dečija prava ostavite za one koji su spremni da o tim pravima brinu i kao što je Aleksandar Vučić svojim ličnim primerom pokazao brigu za svako dete u Srbiji, tako je i sistem koji je Srpska napredna stranka izgradila, omogućio svoj deci i nove vrtiće, nove škole, pristojne obroke i brigu o egzistenciji i standardu življenja za svu decu i njihove roditelje. Demokratama je ostalo još samo da mučki politizuju, zloupotrebljavaju dodatno svako dete, ne berući brigu ni najmanje o njihovim pravima; sužavajući ih isključivo i samo na pravo koje su preteći dodelili jednom detetu, a obećavši tako i svakom drugom da će završiti u rupi kao Gadafi - navodi Sandra Božić u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.