BEZ JAKE SRPSKE NAPREDNE STRANKE NEMA JAKE SRBIJE Vučević započeo obilazak okruga u Srbiji pa uputio MOĆNU poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 21:37

"BEZ JAKE SRPSKE NAPREDNE STRANKE NEMA JAKE SRBIJE" Vučević započeo obilazak okruga u Srbiji pa uputio MOĆNU poruku

Ministar Vučević započeo je kampanju obilaska mesnih odbora po Srbiji.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, zajedno sa predsednikom Izvršnog odbora Darkom Glišićem, iz Vranja i Leskovca započeo je obilazak okruga u Srbiji kako bi razgovarao sa članovima gradskih i opštinskih odbora stranke, saopšteno je večeras iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SNS.

Tom prilikom Vučević je zahvalio svim predsednicima mesnih, opštinskih i gradskih odbora na svakom minutu, satu i danu koji su posvetili stranačkom radu.

- Najteže je voditi mesne odbore, oni su srce stranke, oni su snaga naše stranke, a bez jake Srpske napredne stranke nema jake Srbije - naglasio je Vučević.

Prema Vučevićevim rečima Srpska napredna stranka je motor razvoja, a ono što je krasi jeste činjenica da je državu i interese države uvek stavljala iznad stranačkog ili bilo kog ličnog interesa.

- Danas, kada je Aleksandar Vučić član Srpske napredne stranke, mi imamo dodatnu obavezu da sve ono što je on radio na čelu stranke prethodnih 11 godina, čuvamo i da pokažemo da smo sposobni da nastavimo tim putem - rekao je predsednik SNS Miloš Vučević.

Vučević je naveo da je Srpska napredna stranka raspoložena da uzme učešće u budućem pokretu “Za narod i državu”, koji će voditi predsednik Vučić, i to kao prvi vagon do lokomotive brzog voza Srbije i razvoja naše države.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: Bez jake Srpske napredne stranke nema jake Srbije

Izvor: 24sedam.rs, 26.Jun.2023

Vučević je zahvalio svim predsednicima mesnih, opštinskih i gradskih odbora na svakom minutu, satu i danu koji su posvetili stranačkom radu

Nastavak na 24sedam.rs...

Vučević počeo turneju po Srbiji: Bez jake SNS nema jake Srbije

Izvor: Radio 021, 27.Jun.2023, 07:28

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, zajedno sa predsednikom Izvršnog odbora Darkom Glišićem, iz Vranja i Leskovca započeo je obilazak okruga u Srbiji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.