BEOGRAD: Povećan broj apoteka za lekove sa D liste!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD: Povećan broj apoteka za lekove sa D liste!

BEOGRAD - Apotekarska ustanova Beograd saopštila je danas da su povećali broj apoteka u kojima pacijenti uz lekarski recept mogu dobiti lekove sa D liste, a da će to od naredne godine biti moguće u svim apotekama Apoteke Beograd.

Pacijenti će u više apoteka moći da nabave furosemid, hidrokortizon, aminofilin, levomepromazin, gliceril trinitrat lingvalete, molsidomin, molsidomin, litijum karbonat, acenokumarol.

Lekovi će se izdavati u apotekama: >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Sveti Sava, Mostar, Prvi maj, Varoš kapija, Mr Matej Ivanović, Mladen Stojanović, Terazije, Njegoš, Kosmaj, Vračar, Mirijevo III, Lipov lad, Đuro Đaković, Fruška Gora, Zemun, Batajnica, Prof Siniša Đaja.

Lekovi sa D liste izdavaće se i u apotekama Krnjača, Palilula, Dr Simo Milošević, Marijana Gregoran, Borča, Ovča, Padinska Skela, Stevan Jakovljević, Rakovica, Radomir Nikolić, Braća Kovač, Aleksandar Jeličić, Šumice, Sima Protić, Bogdan Vujošević, Prof Miloš Mladenović.

Lekovi se mogu nabaviti i u apotekama Svetozar Marković, Železnik, Čukarica, Miroslav Trajković, Žarkovo, Darinka Radović, Srpsko-grčkog prijateljstva, apoteka Gornji grad, 19. septembar, Kosmaj I, Zdravlje , Obrenovac, Sopot.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NASTASE: Federer može da igra i do 60. godine

Izvor: Kurir, 26.Nov.2013, 11:40

Švajcarski teniser, koji je u karijeri osvojio 17 gren slem titula pao je na šesto mesto na ATP listi i ove godine je osvojio samo jednu titulu, pa mnogi smatraju da on više ne može da da se vrati na vrh..BUKUREŠT  - Bivši prvi teniser sveta Rumun Ilija Nastase veruje da bi Švajcarac Rodžer...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.