Izvor: Njuz.net, 03.Dec.2020, 20:18

Atlagić negativan na sramotu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
BEOGRAD, 03. decembar 2020, (Njuz) –  Marko Atlagić, narodni poslanik iz redova SNS-a, ima razloga za zadovoljstvo jer su medicinski testovi pokazali da je negativan na sramotu. On se testirao na sopstveni zahtev jer želi da bude siguran da može nesmetano da predstavlja svoju partiju u parlamentu.


-Uvek sam vodio računa o svom zdravlju, pa me ne čudi što su medicinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << nalazi dobri – kaže Atlagić. – Osetio sam blagu slabost pošto sam izvređao našu poznatu glumicu Seku Sablić, pa sam samoinicijativno otišao na testiranje. Srećom, rezultati su pokazali da sramote nema ni u naznakama već se radi o običnom premoru – objašnjava on i nastavlja – Vidite kakava su vremena, poslednja stvar koja mi sada treba je da dobijem sramotu i počnem da se stidim zbog sopstvenih reči i postupaka. Još gore, mogao bih da zarazazim svoje kolege iz poslaničkih klupa, pa bi parlament bio potpuno paralisan. Narod od nas očekuje da budemo na visini zadatka tokom krize, da pokažemo odgovornost i ne dozvolimo da takve sitnice kao što je sramota ometaju naš rad – istakao je Atlagić.


Uprkos godinama, ovaj narodni poslanik održava dobru kondiciju, pa su zdravstveni rizici kojima je izložen gotovo zanemarljivi.

– Važno je raditi na imunitetu i uvek se truditi da budete u dobroj formi. Još kao član Saveza komunista sam redovno vežbao, a istu praksu sam nastavio dok sam bio u radikalima i sad u SNS-u. Koristim svaku priliku da izgovorim neku gadost o onima koji ne podržavaju politiku SNS-a i predsednika Vučića. Nazivam ih izdajnicima, lopovima, kriminalcima što blagotvorno utiče na moj imunitet, pa je normalno da sam otporan na sramotu i slične bolesti. Srećom u našoj stranci ima dosta ljudi koji neguju ovakve navike, pa možemo zajedno da treniramo i tako čuvamo svoje zdravlje – zaključio je on.

Bojan Savić















The post Atlagić negativan na sramotu appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.