Apsolutna pobeda SNS

Izvor: Danas, 17.Mar.2014, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apsolutna pobeda SNS

Koalicija predvođena SNS najverovatnije će imati 157 od ukupno 250 poslaničkih mandata u Skupštini Srbije, a u novi saziv parlamenta ući će još samo koalicija oko SPS, DS i NDS, kao i manjinske stranke SVM, SDA i PDD. Prema podacima CeSID, prvi put od osnivanja cenzus nisu prešli DSS i LDP, kao ni URS, čiji je lider Mlađan Dinkić najavio povlačenje iz politike. Na juče održane parlamentarne izbore izašlo je 53,2 odsto birača, što je slabija izlaznost nego 2012. i 2008. godine.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Mlađan Dinkić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbori 2014: SNS 157 mandata u Skupštini Srbije

Izvor: KovinEkspres.rs, 17.Mar.2014

Beograd - Koalicija predvođena SNS najverovatnije će imati 157 od ukupno 250 poslaničkih mandata u Skupštini Srbije, a u novi saziv parlamenta ući će još samo koalicija oko SPS, DS i NDS, kao i manjinske stranke SVM, SDA i PDD. Prema podacima CeSID, prvi put od osnivanja cenzus nisu prešli DSS...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.