Izvor: Danas, 18.Feb.2024, 23:55

„Antiustavna i anticivilizacijska kampanja predsednika SNS“: Oštre osude izjave Miloša Vučevića da su sindikati u vojsci i policiji “neviđena glupost”

Izjava ministra odbrane i predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića da sindikati u vojsci i policiji ne treba da postoje naišla je na osudu radničkih tribuna koji poručuju da sindikalne organizacije u tim sektorima postoje sa dobrim razlogom te da je reč o pravu koje je garantovano kako zakonski tako i Ustavom Srbije.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sindikati vojske i policije osudili izjavu Miloša Vučevića da su oni „neviđena glupost“

Izvor: Danas, 19.Feb.2024, 19:11

Ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević nedavno je izjavio da su sindikati u vojsci i policiji "neviđena glupost i da ih treba ukinuti". Ovo je izazvalo oštre kritike javnosti, a posebno sindikata. Predsednici sindikata vojske i policije ističu da je ova izjava protivustavna.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.