Antisrpska politika Jeremića se ne može zaboraviti

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Antisrpska politika Jeremića se ne može zaboraviti"

Jeremić i njegovi saradnici "naneli toliko zla srpskom narodu", da će se posledice njihove vlasti još dugo osećati, rekao je član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev komentarisao je danas kako Vuk Jeremić lamentira nad Srbima stradalim u "Oluji", uveren da se tako može zaboravti njegova "antisrpska politika", a upravo je on kako kaže, direktno odgovoran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za proglašenje nezavisnosti tzv. Kosova

U saopštenju dpostavčjenom medijima Kozarev je naveo da su Jeremić i njegovi saradnici "naneli toliko zla srpskom narodu", da će se posledice njihove vlasti još dugo osećati i, što je još gore, teško ili nikako ispraviti.

Pročitajte i:

- Kvazi-patriota, licemeran i bestidan Jeremić je okupio oko sebe ljude istog profila. Setimo se samo šefa njegovog pravnog tima koji je optužio Srbiju za ''genocid'' u Srebrenici, i kada je njegova najbliža saradnica Sanda Rašković-Ivić nazvala ''Oluju'' opravdanom, humanitarnom akcijom - naveo je Kozarev u pisanoj izjavi.

Kozarev posebno kritikuje Jeremića kad govori o politici prema KiM, te navodi da je srpski narod u našoj južnoj pokrajini Jeremićevu politiku najteže osetio na svojoj koži, a njene posledice oseća i danas.

- Sećaju se Srbi na KiM da je u njegovo vreme jednostrano proglašena nezavisnost tzv. Kosova, da je sa mesta ministra spoljnih poslova obrukao državu pred MSP nesrećnim pitanjem povodom jednostrano proglašene nezavisnosti tzv. Kosova i time zaslužio status heroja u Prištini, da su zahvaljujući njemu pregovori prebačeni iz UN u EU, da je on uveo administrativne (granične) prelaze, kosovska lična dokumenta i još mnogo toga, što je nanelo nemerljivu štetu našem narodu - naveo je Kozarev.

Tvrdi da zbog toga Jeremić danas "ne sme da se pojavi pred srpskim narodom na KiM, a sve manje i pred Srbima u centralnoj Srbiji, jer svi pamte kako je trošio milione evra na hotele, luksuzne apartmane u SAD, letove biznis klasom, kavijar, šampanjce, šopinge... "

Kozarev zaključuje da bi zbog svega što je naveo najbolje bilo da Jeremić brigu o Srbima prepusti onima koji svoj narod vole i ulažu maksimalne napore da isprave štetu koju je on naneo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kozarev: Antisrpska politika Jeremića se ne može zaboraviti

Izvor: Vesti-online.com, 04.Avg.2018

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev komentarisao je danas kako Vuk Jeremić lamentira nad Srbima stradalim u "Oluji", uveren da se tako može zaboravti njegova "antisrpska politika", a upravo je onkako kaže, direktno odgovoran za proglašenje nezavisnosti tzv. Kosova...U saopštenju dpostavčjenom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.