Antić: U SPS-u nema mesta za one koji su protiv zajedničke politike sa SNS

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2020, 15:38

Antić: U SPS-u nema mesta za one koji su protiv zajedničke politike sa SNS

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić izjavio je danas da socijalisti ostaju na liniji zajedničke politike koju godinama sprovode zajedno sa Srpskom naprednom strankom i da u SPS neće biti mesta za one koji se toj politici protive.

"Sa tom politikom mi smo već duže od decenije ubedljivo druga po snazi partija u Srbiji, i to smo potvrdili pre manje od mesec dana na parlamentarnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i lokalnim izborima. Oni koji su to zaboravilii ili imaju neke druge interese posle samo nekoliko nedelja od izbora i mogu slobodno da izađu iz SPS-a, ili će biti isključeni, jer mi našu politiku i naše partnere ne želimo da menjamo", naveo je Antić u pisanoj izjavi.

On je podsetio da je SPS "momentalno i odlučno" već isključila iz svojih redova nekoliko članova, ili im uskratila državne funkcije na kojima su zahvaljujući SPS-u.

"Niko ne treba da ima dilemu da ćemo tako i nastaviti. Socijalisti su velika i odgovorna partija, odgovorna pre svega prema svojoj zemlji i našim građanima, ali isto tako i prema svom programu i prema svojim partnerima. A ko to hoće da menja, može slobodno da ide", dodao je potpredsednik socijalista.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.