Antić: Koalicija SPS-SNS apsolutno stabilna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Koalicija SPS-SNS apsolutno stabilna

Koalicija Socijalističke partije Srbije i Srpske napredne stranke je apsolutno stabilna i potpuno posvećena razvoju Srbije, poručio je danas funkcioner socijalista Aleksandar Antić.

Antić, koji je i ministar energetike i rudarstva, na pitanje novinara da li je vladajuća koalicija stabilna, rekao je da te dve stranke imaju istu viziju moderne Srbije.

"Naša koalicija je apsolutno stabilna, potpuno smo posvećeni razvoju Srbije. Imamo istu viziju moderne Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zajedno sa SNS i Aleksandrom Vučićem planiramo da Srbija bude bolje mesto za život i verujem da smo u tome izuzetno uspešni”, rekao je Antić obilazeći porodilište u KBC "Dragiša Mišović".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić: Koalicija sa SNS stabilna i posvećena razvoju Srbije

Izvor: Beta, 07.Jan.2019

Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić izjavio je danas da je koalicija sa Srpskom naprednom strankom (SNS) stabilna i posvećena razvoju Srbije."Mi radimo u interesu Srbije i potpuno smo posvećeni njenom razvoju. Imamo istu viziju moderne Srbije", kazao je Antić novinarima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.