Izvor: Danas, 17.Okt.2021, 17:12

Aleksić: Policija u službi krađe izbora

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je u Negotinu tokom lokalnih policija protivzakonito privela predstavnike te stranke u Opštinskog izbornoj komisiji i članove stranke koji su „SNS uhvatili na delu kako krade izbore i to snimili“, umesto da hapsi odgovorne za krađu, a policajac je fizički napao advokata koji zastupa uhapšene.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodna stranka: Policija ignorisala krađu glasova na lokalnim izborima u Negotinu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Okt.2021

Potpredsednik opozicione Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas (17. oktobar) da je u Negotinu tokom lokalnih izbora policija protivzakonito privela predstavnike te stranke u Opštinskog izbornoj komisiji (OIK) i članove stranke. Prema njegovim rečima, oni su “uhvatili na delu” predstavnike...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.