Aleksandar Vučić: Postoje šanse da SNS formira vladu

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić: Postoje šanse da SNS formira vladu

Lider SNS-a Aleksandar Vučić smatra da će DS teško formirati novu vladu, kao i da ima šanse da vladu okupi upravo njegova stranka.
- Ako sam rekao da će DS teško fomirati vladu, nisam rekao da je to nemoguće, nego da je teško. To znači da mislim da postoje i nekakve šanse da SNS fomira vladu, a vi znate da je takve reči ne izgovaram lako – kazao je Vučić.
On nije želeo da precizira na osnovu čega to tvrdi, kao ni da li to znači da su >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << naprednjaci postigli dogovor sa socijalistima.
- Ja ne mogu da govorim o svim detaljima i stvarima koje su nekima od nas poznate, pošto nisu rezultat nečeg zvaničnog, već neformalnih saznanja, ali ja nisam neozbiljan čovek koji bi se igrao s takvim informacijama. Uvek dobro promislim i hladne glave izađem u javnost kada tako nešto kažem – pojašnjava prvi čovek naprednjaka.
On navodi da misli da je ta informacija odnosno procena potpuno tačna. Vučić podseća da je on rekao da je Tomislav Nikolić pobedio na predsedničkim izborima i da to “ljudi znaju”.
Izvor: Agencije
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.