Aktivisti oko SNS pulta u Nišu na pitanja novinarke Južnih vesti ćute, saginju glave i okreću leđa

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2023, 19:57

Aktivisti oko SNS pulta u Nišu na pitanja novinarke "Južnih vesti" ćute, saginju glave i okreću leđa

Pultovi SNS-a, na kojima stranački aktivisti i simpatizeri bili su danas širom Niša. Jedan od njih, kod Kalče, posetila je novinarka Južnih vesti. Na njeno pitanje šta građani tačno potpisuju, niko od ljudi za pultom nije hteo da odgovori. Neki su ćutali, neki okretali glave i udaljavali se od pulta, a jedan od njih snimio je novinarku uz komentar: “Evo šta vaši novinari rade”.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />Iako su pre nego što je novinarka prišla svi bili okupljeni oko pulta, kada je rekla iz kog medija dolazi, neki su se udaljili, neki pognuli glave.

“Ajde, slobodno” - tako je jedan od čoveka za pultom dočekao novinarku. Međutim, na pitanje šta tu tačno rade i šta prikupljaju, isti čovek rekao je da ne žele da daju izjave.

Novinari Južnih vesti prethodno su na jednom od pultova u gradu nezvanično saznali da se potpisi prikupljaju zarad odlaska u Beograd i da će, makar neki polasci, biti u petak od 11-12 sati, kod Elektronskog fakulteta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.