Izvor: JUGpress.com, 24.Jul.2023, 23:56

Aktivisti SNS delili stranački informator

LESKOVAC

Članovi i aktivisti Srpske napredne stranke na Gradskom trgu delili si stranački list SNS Informator. Najnoviji, junski, broj je predstavila Jana Stojičić Mitrović rekavši da u naslovnu stranu stranu krasi obilaznica oko Beograda koja je svečano otvorena na Vidovdan.

„Na prvim stranama predstavljeno je osam mera za rast životnog standarda. To su 10.000 dinara za svako dete do 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << godina, povećanje plata i penzija, kao i smanjenje cena hleba na 54 dinara… Intervju broja je obavljen sa novoizabranim predsednikom SNS-a Milošem Vučevićem. U SNS panorami svoje mesto je pronašao i Leskovac, a predstavljene su aktivnosti koje su sprovedene u maju mesecu.“ (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.