Aktivista SNS napadnut u Mladenovcu, đilasovci fizički nasrnuli na njega, a onda psovali predsednika Srbije i njegovu porodicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 21:13

Aktivista SNS napadnut u Mladenovcu, đilasovci fizički nasrnuli na njega, a onda psovali predsednika Srbije i njegovu porodicu!

Ovaj incident je mogao da ima nesagledive i fatalne posledice, a potvrđuje mržnju i netrpeljivost Đilasovih pulena prema članovima stranke koja je na vlasti.
Kako se saznaje, sinoć u večernjim časovima u Mladenovcu je napadnut aktivista Srpske napredne stranke i to dok je vršio svoje stranačke aktivnosti.
Reč je o aktivisti SNS Nikoli Stojanoviću, koji je napadnut od strane Đilasovih fašističkih falangi, koji su ga verbalno a zatim i fizički napali uz vređanje članova SNS, predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice.
Kako se navodi iz SNS...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.