Izvor: Blic, 03.Apr.2020, 21:11

AFERA KRUŠIK 19. DEO: U AMERICI NA CRNOJ LISTI, NAPREDNJACIMA OMILJEN Slobodan Tešić sa Krušikom poslovao preko 5 različitih firmi

Pet preduzeća koja se vezuju za Slobodana Tešića, međunarodnog trgovca oružjem i finansijera SNS-a, potpisalo je sa fabrikom Krušik 14 ugovora od avgusta 2015. do marta 2019. vrednih više od 72 miliona dolara i 5,86 miliona evra. Čak osam ugovora potpisano je nakon što se Tešić, 21. decembra 2017, našao na crnoj listi SAD zbog koruptivnih radnji i pretnji po bezbednost u vezi sa trgovinom oružjem. (Pred vama je novi nastavak ekskluzivnog serijala "Kako je rušen Krušuik". Čitaoci "Blic premiuma" imaće priliku svakoga dana da čitaju nove detalje o aferi sa trgovinom oružjem koja je uzdrmala državni vrh Srbije u kome je i nastala. Da biste nastavili sa čitanjem potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.