Izvor: Njuz.net, 22.Jan.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

16.000 članova SNS se kvalifikovalo za finale u vaterpolu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 22. januar 2016, (Njuz) – U neizvesnoj završnici gde se do poslednjeg trenutka nije znalo ko će dobiti karte za finale u vaterpolu između Srbije i Crne Gore, više od 15 hiljada članova Srpske napredne stranke uspelo je da se kvalifikuje na završnicu turnira, saznaje Njuz.
Članstvo vladajuće stranke se napornim radom i zalaganjem izborilo za mesto u publici, ostavivši time bez šanse za prisustvovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << finalu sve ostale potencijalne gledaoce koji su hteli da kupe karte.
– Ovo jeste težak i nezahvalan posao i često se mnogi od nas upitaju čemu sve to i da li je biti član stranke vredno truda. Ali sve te godine odricanja, zalaganja i napornog rada se isplate kada na kraju preko stranke dobijete dve karte u desetom redu levo, ulaz G, sedišta 14 i 15, kaže jedan od članova SNS tima, koji napominje da najvažniji meč tek predstoji.
– Pred nama je najbitniji zadatak, a to je da se pokažemo u najboljem svetlu i da svi oni sati treninga ne padnu u vodu. Propusti i slaba forma poput onoga koji se desio na otvaranju kada su naši dočekani salvama zvižduka ne smeju da se ponove i mislim da će se svih 16.000 članova tima danas potruditi da selektori SNS-a budu zadovoljni.
U stručnom štabu navijača vlada optimistična atmosfera i svi koji su delili karte su sigurni da su one otišle u prave ruke, „koje će danas aplauzima u pravim trenucima poslati pravu sliku Srbije u svet.“
Viktor Marković
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.