Почео састанак напредњака у Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Mar.2024, 18:51

Почео састанак напредњака у Београду

У Вождовачком спортском центру „Шумице“ почео је данас око 17.40 часова састанак општинских и месних одбора Градског одбора Београд СНС поводом припреме за предстојеће београдске изборе. FOTO: www.sns.org.rs Састанку присуствују председник СНС Милош Вучевић, Повереница Градског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одбора Београд и потпредседница СНС Ана Брнабић, потпредседници странке Владимир Орлић, Александар Шапић, Синиша Мали, као и други страначки функционери међу којима Никола Селаковић, Михаило Јовановић, Дарија Кисић, Петар Петковић, Томислав Момировић, Александар Мартиновић, Арно Гујон…
Очекује се да се обрати и председник Србије и члан СНС Александар Вучић.
Први део састанка је отворен за медије, а прва се обратила Ана Брнабић која је рекла да се понво иде на изборе у Београду и да ће још убедљивије победити.
На јучерашњој седници Председништва СНС донета је одлука да се иде на нове београдске изборе, а Шапић је најавио да напредњаци већ од данас крећу у кампању.
Скупштина Града Београда данас није конституисана због недостатка кворума, што је констатовао председавајући Тома Фила рекавши да се иде на нове београдске изборе.
Mali: Srbija će dostići prosečnu platu od 1.400 i penziju od 650 evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почео састанак напредњака у Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.