Vokri uporedio reprezentacije Srbije i Kosova - Ko je bolji?

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vokri uporedio reprezentacije Srbije i Kosova - Ko je bolji?

Prvi čovek FS Kosova sada već može da razmišlja o zvaničnim mečevima protiv evropskih reprezentacija, a za početak se dotakao poređenja sa zemljama regiona.

Posle odluke Kongresa UEFA da u svoje članstvo primi i Kosovo, sve je izvesnije da će 13. maja i FIFA učiniti isto, a kao konačan epilog svega bi moglo da se dogodi i učešće Kosova u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

U tom slučaju, Kosovo bi moglo u grupu sa Hrvatskom, ili BiH, pa je prvi čovek FSK Fadilj Vokri izneo svoju prognozu kako bi ta novonastala reprezentacija mogla da izgleda u duelima sa selekcijama iz regiona.

Naravno, pomenuo je i Srbiju u tom kontekstu.



''Hrvatska i možda Srbija su na višem nivou, dok ostali ne prave veliku razliku u odnosu na nas. Prijem u UEFA je veliki uspeh za Kosovo, mnogo ranije smo to zaslužili, ali je sada doneta odluka i mi smo zadovoljni'',
izjavio je Vokri, a prenosi ''Tanjug''.

Imajući u vidu stav UEFA da se ipak izbegavaju mečevi Srbije i Kosova, nadamo se da nećemo imati priliku da gledamo njihove međusobne susrete, bez obzira što i Vokri priznaje da je Srbija bolja.

A kako bi mogla da izgleda ta nova reprezentacija Kosova, opširnije možete da čitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.