Tuhel više nije trener Dortmunda!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel više nije trener Dortmunda!

Tomas Tuhel se razišao sa ekipom Borusije iz Dortmunda nakon uspešne sezone.

Jutros je bilo priče da će Tomas Tuhel sutra napustiti ekipu Dortmunda, nekoliko medija koji su veoma bliski klubu su napominjali prethodnih meseci da ovaj trener nije u najboljim odnosima sa upravom kluba.

Sada se to i desilo, Tuhel više nije trener Dortmunda, a zvanično saopštenje očekujemo uskoro.

Tomas Tuhel je imao još jednu godinu ugovora, navodno su se sporazumno razlišli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa je ovaj trener uspeo da izbori oko 2 miliona evra obeštećenja.

Ovaj trener je navodno pregovarao i sa Barselonom, ali je definitivno da je neće preuzeti jer je novi trener tog kluba postao Ernesto Valverde.

Ipak, interesovanje za njega definitivno postoji.

On je samo jedan u nizu trenera koji su napustili velike klubove, učinili su to u poslednjih mesec dana i Stefano Pioli, Luis Enrike, Lučano Spaleti...

Tuhel je predvodio Borusiju od 2015. godine kada je klub napustio Jirgen Klop, a prethodno je trenirao Majnc.

Borussia Dortmund und Thomas Tuchel gehen getrennte Wege https://t.co/76XrgBKaOQ pic.twitter.com/RxdIcTacUY

— POKALSIEGER 2017 🏆 (@BVB) May 30, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Otišao Tuhel, odlazi i Obamejang

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2017

Pjer Emerik Obamejang će skoro sigurno napustiti Borusiju iz Dortmunda...Tomas Tuhel je otišao iz Dortmunda, iako je imao još godinu dana ugovora sa tim timom i iako je imao sasvim solidnu sezonu iza sebe u kojoj je uspeo da stigne do DFB Pokal kupa i do plasmana u grupnu fazu Lige šampiona kroz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.