Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAMPIONI: Zlatni vaterpolisti gosti kompanije Telekom Srbija

Vaterpolisti Srbije, osvajači zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Kazanju, danas su bili gosti kompanije Telekom Srbija, generalnog sponzora Vaterpolo saveza Srbije. 

Priliku da se druže sa najboljim vaterpolistima sveta imali su svi koji su se našli u poslovnici mts-a u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.
Najkorisniji igrač šampionata sveta Andrija Prlainović, najmlađi član reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Nikola Jakšić i Sava Ranđelović sa zadovoljstvom su potpisivali autograme i delili poklone navijačima.
- Finale Svetskog prvenstva je možda moja najbolja utakmica u reprezentaciji. Onakva dominacija u finalu je nezapamćena i dokaz je naše homogenosti i posvećenosti. Privilegija je biti sa ovim momcima, čestitam i njima i stručnom štabu. Ovo su zaista posebni trenuci i najlepši doživljaji koje sport može da pruži – rekao je Prilainović.
Vaterpolista Nikola Jakšić ističe da jedva čeka Olimpijske igre u Riju 2016. godine.
- Naježim se pri pomisli na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. Kada odigramo kako umemo i kada smo svi kao jedan, niko nam ne može ništa. Osećamo veliku zahvalnost prema svim našim vernim navijačima i generalnom sponzoru Telekomu Srbija – naveo je najmlađi član ekipe.
Izvršna direktorka za privatne korisnike Telekoma Srbija Natalija Jegdić čestitala je vaterpolistima Srbije na sjajnom rezultatu.
- Vaterpolisti su nas navikli na sjajne rezultate već godinama, ali ova zlatna medalja će svakako ostati upamćena i po načinu na koji je osvojena. Tolika nadmoć nad rivalima u svim utakmicama, posebno onim odlučujućim, govori najbolje o timskom duhu i zajedništvu, čiji su značaj isticali i sami reprezentativci. Hvala vam za radost koju ste nam pružili i želimo vam puno uspeha na predstojećem Evropskom prvenstvu u Beogradu, kao i na Olimpijskim igrama sledeće godine.
Vaterpolisti su od Telekoma Srbija dobili vredne poklone, a druženje se završilo porukom da će kompanija i u narednim akcijama biti uz srpske vaterpoliste na putu ka novim pobedama i zlatnim medaljama.
Prva prilika će biti već u januaru 2016. godine kada će Srbija i Beograd biti domaćini 32. Evropskog prvenstva u vaterpolu.
Pročitajte šta je za naš portal rekao Bane Mitrović.
The post ŠAMPIONI: Zlatni vaterpolisti gosti kompanije Telekom Srbija appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Vaterpolo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlatni vaterpolisti gosti kompanije Telekom Srbija

Izvor: Blic, 12.Avg.2015

Vaterpolisti Srbije, osvajači zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Kazanju, u sredu su bili gosti kompanije Telekom Srbija, generalnog sponzora Vaterpolo saveza Srbije...Priliku da se druže sa najboljim vaterpolistima sveta imali su svi koji su se našli u poslovnici mts-a u Knez Mihailovoj ulici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.