Pomirenje Džajića i Čovića

Izvor: RTS, 28.Jan.2013, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirenje Džajića i Čovića

Završen sastana Upravnog odbora. Na početku sednice došlo je do pomirenja između predsednika Dragana Džajića i potpredsednika Nebojše Čovića. Nakon analize prvog priprema i razgovora sa trenerom Jankovićem biće donete odluke oko slučaja Milana Jovanovića i eventualnih pojačanja.

20.44 - Prevazišli smo sve nesporazme i nastavljamo da normalo radimo, rekao Dragan Džajić. Zvezda je u velikim poteškoćama ali to mas motiviše da još energičnije dalje radimo, dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Čović. 

20.38 - Sportski direktor Zoran Stojadinović nakon sednice rekao da će sutra pričati sa trenerom Jankovićem oko slučaja Milana Jovanovića, koji je udaljen sa priprema zbog nedoličnog ponašanja. Nakon izveštaja sa prvog dela priprema biće doneta odluka oko novih pojačanja, rekao je Stojadinović.  

20.30 - Završen je sastanak. Petar Škundrić je potvrdio da su izglađeni odnosi između Čovića i Džajića. Ovaj tim nastavlja započeti posao.  

19.00 - Nezvanično, na pomolu pomirenje. Džajić i Čović zakopali ratne sekire.

17.57 - Pojavio se i predsednik Sportskog društva Petar Škundrić, koji će takođe prisustvovati sednici.  

17.50 - Na stadion stigli sportski direktor Zoran Stojadinović, podpredsednik Slaviša Kokeza, kao i Aleksandar Antić član UO. 

17.30 - Kako nezvanično saznajemo Čović i Džajić su danas već pričali i sa navijačima i složili se da redovi mora da se zbiju u nastavku borbe za Crvenu zvezdu. 

17.20 - I Nebojša Čović stigao na sastanak. Kao i Džajić ni on nije davao izjave okupljenim novinarima. 

17.00 - Kako javlja naš izveštač sa Marakane Dragan Džajić stigao na sastanak Upravnog odbora. Ovo je njegovo prvo pojavljivanje na stadionu nakon verbalnog sukoba sa Nebojšom Čovićem. 

15.30 - Za 18 časova na Marakani zakazana sednica Upravnog odbora, na koj bi trebalo, prvi put posle incidenta, zajedno da se pojave predsednik Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović

Do sukoba Džajića i Čovića došlo je prethodne srede. Pojedini mediji objavili su da je bilo i fizičkog kontakta, ali ta informacija je, u međuvremenu, demantovana sa više strana.

Džajić je od tog trenutka nedostupan za medije, dok se Čović prvo oglasio saopštenjem, a zatim je i, gostujući u emisiji Utisak nedelje na Televiziji B92, potvrdio da je između njih došlo do mimoilaženja u stavovima, ali i da je spreman da u interesu Crvene zvezde nastavi da radi u klubu.

"Svojevremeno ni Slobodan Milošević me nije udario, a kamoli Džajić. Da jeste, vratio bih mu bar tri puta. Džajić je bio uzrujan i krenuo je na mene, pokušao da me udari, ali nikakve tuče nije bilo, kako su zlonamerno preneli pojedini mediji. Ja incident nisam inicirao, došlo je do razlika u načinu rada i to nije ništa strašno. Taj incident bi trebalo zaboraviti u interesu Crvene zvezde ", izjavio je Čović.

Sednica Upravnog odbora Crvene zvezde zakazana je za 18 sati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pomirenje, Zvezda je iznad svih nas

Izvor: RTS, 28.Jan.2013

Završen sastanak Upravnog odbora. Na početku sednice došlo je do pomirenja između predsednika Dragana Džajića i potpredsednika Nebojše Čovića. Nakon analize prvog dela priprema i razgovora sa trenerom Jankovićem, biće donete odluke o slučaju Milana Jovanovića i eventualnih pojačanja. ..20.44...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.