Pomirenje, Zvezda je iznad svih nas

Izvor: RTS, 28.Jan.2013, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirenje, Zvezda je iznad svih nas

Završen sastanak Upravnog odbora. Na početku sednice došlo je do pomirenja između predsednika Dragana Džajića i potpredsednika Nebojše Čovića. Nakon analize prvog dela priprema i razgovora sa trenerom Jankovićem, biće donete odluke o slučaju Milana Jovanovića i eventualnih pojačanja.

20.44 - Prevazišli smo sve nesporazume i nastavljamo normalo da radimo. Interes Crvene zvezde je iznad svih nas, rekao Dragan Džajić. Zvezda je u velikim poteškoćama, ali to nas >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << motiviše da još energičnije dalje radimo, dodao je Čović. 

20.38 - Sportski direktor Zoran Stojadinović nakon sednice rekao da će sutra razgovarati sa trenerom Jankovićem o slučaju Milana Jovanovića, koji je udaljen sa priprema zbog nedoličnog ponašanja. Nakon izveštaja sa prvog dela priprema biće doneta odluka oko novih pojačanja, rekao je Stojadinović.  

20.30 - Završen je sastanak. Petar Škundrić je potvrdio da su izglađeni odnosi između Čovića i Džajića. Ovaj tim nastavlja započeti posao.  

19.00 - Nezvanično, na pomolu pomirenje. Džajić i Čović zakopali ratne sekire.

17.57 - Pojavio se i predsednik Sportskog društva Petar Škundrić, koji će, takođe, prisustvovati sednici.  

17.50 - Na stadion stigli sportski direktor Zoran Stojadinović, podpredsednik Slaviša Kokeza, kao i Aleksandar Antić član UO. 

17.30 - Kako nezvanično saznajemo, Čović i Džajić su danas već razgovarali i sa navijačima i složili se da redovi mora da se zbiju u nastavku borbe za Crvenu zvezdu. 

17.20 - I Nebojša Čović stigao na sastanak. Kao i Džajić, ni on nije davao izjave okupljenim novinarima. 

17.00 - Kako javlja naš izveštač sa Marakane, Dragan Džajić stigao na sastanak Upravnog odbora. Ovo je njegovo prvo pojavljivanje na stadionu nakon verbalnog sukoba sa Nebojšom Čovićem. 

15.30 - Za 18 časova na Marakani zakazana sednica Upravnog odbora, na kojoj bi trebalo, prvi put posle incidenta, zajedno da se pojave predsednik Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović, posle večerašnjeg sastanka Upravnog odbora, izjavili su da je klub iznad svih pojedinaca i da zajedno nastavljaju započeti posao.

"Mi smo rešili sve naše nesporazume i nastavljamo započeti posao u interesu Crvene zvezde, jer je ona iznad svih nas", rekao je Džajić novinarima posle sastanka na stadionu crveno-belih.

Na njegove reči Čović je rekao: "Nemam ništa da dodam, ni da oduzmem. Kao što sam rekao u saopštenju, mi smo naše probleme rešili u interesu kluba. Nastavićemo da radimo još jačim intenzitetom, jer je Zvezda u velikoj krizi", poručio je on. Čović je još rekao da će i on i Džajić, kao i svi ostali u klubu pokušati da rade još jače.

Sastanak UO na stadionu u Ljutice Bogdana trajao je dva sata i 15 minuta.

Do sukoba između Džajića i Čovića došlo je prethodne srede, pojedini mediji objavili su da je bilo i fizičkog kontakta, ali ta informacija je, u međuvremenu, demantovana sa više strana.

Pored Džajića i Čovića, u Upravnom odboru crveno-belih su Ivica Tončev, Slaviša Kokeza, Aleksandar Antić, Slobodan Babić, Branko Radujko, Miodrag Lemajić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Miljko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.