Po želji navijača - izbori u Zvezdi!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po želji navijača - izbori u Zvezdi!

Raspisivanje zvanično 15 septembra, nova uprava deset do 30 dana kasnije

Sada je definitivno poznato da će Crvena zvezda dobiti novo rukovodstvo. Na večerašnjoj tročasovnoj sednici Upravnog odbora kluba odlučeno je da se raspišu opšti izbori u Crvenoj zvezdi za 15. septembar, a saglasno Statutu i pravilniku o njima izbori će biti održani od deset do 30 dana od raspisivanja izbora.

To >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << znači da će Crvena zvezda pored nove uprave dobiti i novi izgled Skupštine.

"Razmatrajući nezadovoljstvo navijača i njihovu ocenu da rad i rezultati uprave nisu zadovoljavajući, a u ćekhi da se ibezbedi nužna pdorđka navijača i tim u borbi za ostvarivanje planiranih rezultata i za osvajanje titule u narednom periodu, kao i da su izbegnu svi mogući nesporazumi na relaciji navijači – klub UO zvanično pokreće proceduru za opšte prevremene izbore u klubu. U tom smislu izbori će biti raspisani 15. septembra, a saglasno Statutu i pravilniku o izborima oni će biti održani 10 do 30 dana od raspisivanja".

Čelnici Crvene zvezde inače nisu bili raspoloženi da daju izjave.

Uskoro opširnije...

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.