MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI: Dodik čestitao Božić patrijarhu i svim pravoslavnim vernicima

Izvor: Kurir, 05.Jan.2016, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI: Dodik čestitao Božić patrijarhu i svim pravoslavnim vernicima

BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, čestitao je predstojeći praznik Hristovog Rođenja - Božić srpskom patrijarhu Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vernicima pravoslavne veroispovesti.

"„Neka praznik Hristovog rođenja, praznik nade i novog žživota, ispuni srca i domove vernika i svih ljudi dobre volje i ujedini ih oko neprolaznih civilizacijskih vrednosti mira, ljubavi i pošštovanja", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << navodi se u čestitki Dodika.

Uz najbolje žželje da predstojeće božžićne praznike provedu u dobrom zdravlju, miru i radosti, Dodik je patrijarhu i sveštenstvu uputio tradicionalni hrišćanski pozdrav - "Mir Božji - Hristos se rodi!".

Autor: Tanjug,Foto: Fonet

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Poslanica: Ne dozvolimo nikome da nas deli po bilo kom osnovu

Izvor: Studio B, 05.Jan.2016

Tradicionalnim pozdravom Mir Božji - Hristos se rodi, patrijarh srpski Irinej sa sveštenstvom i monaštvom SPC čestitao je Božić svim sinovima i kćerima svete Crkve s porukom da ne dozvolimo nikome da nas deli po bilo kom osnovu...U Božićnoj poslanici patrijarh srpski Irinej poručuje da su nam...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.