LALATOVIĆ POSLE HAOSA U ITALIJI: Albanci su krivi za prekid, Kosovo je bilo i ostaće deo Srbije

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2019, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ POSLE HAOSA U ITALIJI: Albanci su krivi za prekid, Kosovo je bilo i ostaće deo Srbije

Albanci su prosto mamili naše simpatizere da preskoče ogradu gde se nalazilo više od 20 njihovih sunarodnika naoružanih šipkama i ko zna čime još, kaže Lalatović Prijateljska utakmica između Breše i Vojvodine u italijanskom Orzinuoviju nije završena. Prvi put je prekinuta kada je u 33. minutu zbog protesta isključen trener Vojvodine Nenad Lalatović, koji je zatim povukao ekipu sa terena. Meč je kasnije ipak nastavljen, ali ponovo prekinut u 52. minutu posle provokacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Albanaca. Sukob sa srpskim navijačima je izbegnut, ali se fudbal više nije igrao.- Na strani koja je bila iza naših leđa pojavili su se albanske zastave i naši navijači su na tu provokaciju odreagovali. Pretrčali su teren i ja im čestitam na reakciji jer Kosovo je bilo i ostaće deo Srbije, kaže Nenad Lalatović.Trener Vojvodine se osvrnuo i na samu utakmicu, koja je izgleda bila sve ne samo prijateljska.PROČITAJTE JOŠ: NEMILE SCENE U ITALIJI: Albanci procvocirali, Srbi utrčali - prekinut meč Breše i Vojvodine (VIDEO)- Što se utakmice tiče mislim da je do trenutka prekida to bila korisna provera za tim Vojvodine, iako imam utisak da je sudijska trojka susret doživela kao priliku za razigravanje ekipe Breše, ali ne i nas. Golove smo primili iz nepostojećeg jedanaesterca i posle ofsajda jednog igrača italijanskog tima, zbog čega sam morao da reagujem, a arbitar me je isključio. Na kraju Lalatović još jednom ponavlja da su Albanci isključivi krivci za prekid meča u Italiji.- Ponavljam, Vojvodina nije kriva za prekid, već su to Albanci koji su prosto mamili naše simpatizere da preskoče ogradu gde se nalazilo više od 20 njihovih sunarodnika naoružanih šipkama i ko zna čime još, ističe Lalatović.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Lalatović: Sve je bilo unapred režirano

Izvor: RTS, 13.Okt.2019, 10:19

Trener fudbalera novosadske Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je incident u Breši, u Italiji, kada je prekinut prijateljski meč dva tima, unapred bio režiran i da je izbegnut veći skandal. . On je dodao da ne može...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.