Košarkaš Budućnosti LJUTITO reagovao na Tviteru! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaš Budućnosti LJUTITO reagovao na Tviteru! (foto)

Odmah se oglasio posle utakmice.

Noris Kol je Crvenoj zvezdi napravio najviše problema u Podgorici i najzaslužniji je što se finalna serija vratila u Beograd, ali ni on večeras u majstorici nije mogao ništa ''crveno-beloj mašini''.

Amerikanac je i pre meča pokazao veliku nervozu, kada je loptom gađao kamermana tokom zagrevanja, a posle debakla njegovog tima (97:54) oglasio se na Tviteru.

Očigledno, akcenat je stavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na atmosferu u ''Pioniru'' i incidente koji su prethodili ovoj utakmici.





''ABA liga, ovo je bila najgora i najneprofesionalnija utakmica/okruženje!! Najgore!!'', poručio je Kol.

-

@ABA_League that was the worst most unprofessional game/environment!! The worst!!

— Norris Cole II (@pg30_Cole) April 22, 2019
Pogledaj vesti o: Twiter,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Noris Kol se žali stranim medijima: ''Zapretili su nam, u Podgorici nije bilo vandala na terenu''

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2019

Posle tvita u kom je iskazao svoj bes, košarkaš Budućnosti priču nastavio u razgovoru za poznati evropski košarkaški portal...Ni trener Jasmin Repeša, niti njegovi igrači nisu davali izjave novinarima u ''Pioniru'', ali se Noris Kol nešto kasnije oglasio u izjavi za poznati košarkaški portal...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.