Kasiljas potvrdio, sledi novi izazov u karijeri

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasiljas potvrdio, sledi novi izazov u karijeri

Sada je i zvanično.

Bivši golman Real Madrida Iker Kasiljas najavio je danas da će se kandidovati se za predsednika Fudbalskog saveza Španije.

Kasiljas, koji je trenutno član Porta, kandidaturu je objavio na društvenim mrežama i rekao da će biti učesnik čim budu zakazani novi izbori.

On je naveo da želi da podigne Savez na nivo španskog fudbala, za koji je rekao da je najbolji na svetu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Kasiljas (38) je već obavestio upravu Porta o svojim namerama.

On je prošlog maja doživeo srčani udar, podvrgnut je operaciji, a posle dva meseca vratio se treninzima sa ekipom.

Predsednik Fudbalskog saveza Španije je Luis Rubijales, koji je preuzeo funkciju 2018. godine. Nije određeno kada će se održati novi izbori za predsednika Saveza.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kasiljas u trci za mesto prvog čoveka Fudbalskog saveza Španije

Izvor: RTS, 18.Feb.2020, 12:04

Legendarni golman španske reprezentacije Iker Kasiljas najavio je kandidaturu za predsednika Španskog fudbalskog saveza na izborima najavljenim za ovu godinu. . Protivnik za ovu važnu funkciju u španskom fudbalu će mu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.