KORONA MU JE OKONČALA ŽIVOT: Predsednik Željezničara preminuo u 58. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 16:10

KORONA MU JE OKONČALA ŽIVOT: Predsednik Željezničara preminuo u 58. godini

Klub se oprostio od njega.

Admir Džubur, predsednik sarajevskog Željezničara, preminuo je od posledica korona virusa.

Koronu je prvi čovek najtrofejnijeg bh. kluba dobio pre desetak dana i na kraju je u sarajevskoj bolnici izgubio ovu borbu. Imao je 56 godina.

Večiti derbi večeras od 21.00 u ABA ligi - posle dve  velike pobede u Evrokupu (Uniks i Huventud), Partizan čeka Zvezdu, a s obzirom na mnogo boilji start sezone, crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su veliki favoriti. Tako je kvota na pobedu Partizana čak 3,50, a na Zvezdu 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

- Naš kolektiv, osim što je izgubio predsednika, izgubio je i velikog navijača kluba, kojem je Željo uvek i do poslednjeg dana bio na prvom mestu te ovom prilikom izražavamo najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i svim ožalošćenima - objavio je Željezničar.

Džubur je u upravu kluba sa Grbavice ušao krajem 2018. godine, a godinu kasnije je izabran za predsednika.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo predsednik sarajevskog Željezničara (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020

Predsednik fudbalskog kluba Željezničar iz Sarajeva Admir Džubur umro je danas od posledica zaraze koronavirusom..."Naš kolektiv, osim što je izgubio predsednika, izgubio je i velikog navijača, kojem je Željo uvek i do zadnjeg dana bio na prvom mestu, te ovom prilikom izražavamo najiskrenije...

Nastavak na Sportske.net...

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): 50% uspešnosti

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 08:15

Pogledajte ko vam je doneo novac 23. novembra, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.