Hansi rekao svoje, Bajern samo treba da doda još tri miliona!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2020, 17:08

Hansi rekao svoje, Bajern samo treba da doda još tri miliona!

Čekamo konačni rasplet.

Bajern Minhen želi da zadrži Ivana Perišića, ali trenutno, Inter odbija da pusti Hrvata.

Razlog je što je Bajern preterao u spuštanju cene, ponudio je samo 12 miliona evra, iako je prošlog leta bio dogovor da je otkup posle jednogodišnje pozajmice 20 miliona.

Antonio Konte ne vidi Perišića u svojim planovima, za razliku od Hansija Flika, koji je poručio upravi Bavaraca da otkupe ugovor Hrvata.

Inter zahteva cifru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 15 miliona evra, što će Bajern najverovatnije platiti. E sada, na Perišiću je da se izbori za minutažu u žestokoj konkurenciji sa Lirojom Saneom i Kinglsijem Komanom.

Tridesetjednogodišnji Hrvat je u karijeri igrao u nekim od najvećih evropskih klubova poput Borusije Dortmund, Intera, Volfsburga i naravno Bajernam, sa kojim je osvojio istorijsku tripletu i imao je još kako važnu ulogu na tom putu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.