Gašić: Čović je rekao da moj sin dođe u Zvezdu na probu

Izvor: Blic, 12.Jan.2014, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Čović je rekao da moj sin dođe u Zvezdu na probu

Dolazak anonimnog fudbalera Milana Gašića u Crvenu zvezdu na probu izazvao je veliku buru u javnosti, a njegov otac Bratislav Gašić rekao je da je potpredsednik kluba sa Marakane Nebojša Čović rekao njegovom sinu da dođe na prozivku.

"Ja i Čović smo razgovarali pre dva meseca, da se detetu pruži šansa. Nije tačno da igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u balonu i tako dalje, Nebojša mu je rekao da se pojavi 10. januara na prozivci. Došao je na probu, ne znam zašto se od toga pravi problem. Mi smo iz zvezdaške porodice, ima tri sina i svi su prošli omladinske kategorije od šeste godine, on je bio kadetski i pionirski reprezentativac. Ja sam svojevremeno bio direktor u klubu i nisam koristio poziciju nikad da protežiram decu, to pitajte trenere", rekao je Gašić.

Potpredsednik SNS-a i gradonačelnik Kruševca dodao je da nije traženo mesto za njegovo sina.

>

"Došao je samo na probu, ne znam zašto se od toga pravi problem, gde se pojavi SNS, stvara se negativan pritisak, i ovakva konotacija. Nismo tražili mesto, Luka Jović koji je spominjan takođe treba da bude tima. Živojin Vidojević, koji ga je trenirao, može najviše reći o detetu i kvalitetu, mnogi su se dovodili za razne sume a nisu se ni pojavljivali na stadionu, ovde nema takve konotacije", dodao je Gašić.

On je saopštio da njegov sin više neće biti na probi, pa je Milan napustio svlačionicu kluba.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić: Čović je rekao da moj sin dođe u Zvezdu na probu

Izvor: Dzungla.org, 12.Jan.2014

Dolazak anonimnog fudbalera Milana Gašića u Crvenu zvezdu na probu izazvao je veliku buru u javnosti, a njegov otac Bratislav Gašić rekao je da je potpredsednik kluba sa Marakane Nebojša Čović rekao njegovom sinu da dođe na prozivku.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.