Čović u utorak pred medijima: Koje su Zvezdine odluke?

Izvor: B92, 21.Okt.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović u utorak pred medijima: Koje su Zvezdine odluke?

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović održaće u utorak konferenciju za medije, od 14 sati, gde će izvesno govoriti o lošem startu sezone.

Zvezda je u regionalnom takmičenju izgubila dve od tri utakmice, isti učinak ima u Evroligi, a poražena je i na startu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ABA Superkupa.

Trener Milan Tomić posle poraza od Krke u Novom Mestu 79:77 rekao je da "neke odluke moraju da se donesu", a u utorak će se videti i koje.

Košarkaši Crvene zvezde naredni meč igraju protiv Barselone u četvrtak od 21.00.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI JE TOMIĆ PROŠLOST? Stiže nova VAŽNA informacija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2019

Dani odluke na Malom Kalemegdanu...Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić ponudio je ostavku na sastanku kluba održanom dan posle poraza od Krke u gostima, ali je predsednik Nebojša Čović momentalno odbio takvu mogućnost, saznaje "Kurir"...Sastanak je trajao više od tri sata i posle mukotrpnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

TOMIĆ PONUDIO OSTAVKU; Čović za "Novosti": Razgovarali smo, saradnja sa Milanom se nastavlja

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2019

Dan posle drugog poraza u prva tri kola ABA lige, pojavila se informacija da je strateg srpskog i jadranskog šampiona ponudio ostavku DETALj koji najbolje ilustruje igru i stanje Crvene zvezde zabeležen je u završnici utakmice sa Krkom u Novom Mestu. Nervozni trener Milan Tomić...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.