ČOVIĆ BRUTALNO ISKREN: Ne znam da li mi sve ovo treba

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

ČOVIĆ BRUTALNO ISKREN: Ne znam da li mi sve ovo treba

Prvi čovek crveno-belih sumirao utiske.

Košarkaši klub Crvena zvezda iza sebe ima veoma uspešnu sezonu u kojoj su osvojili tri pehara.

Utiske je povodom toga sumirao i prvi čovek kluba Nebojša Čović sumira utiske.

– Vrlo uspešna sezona za nas, osvojili smo sva tri trofeja. Dosta dobro smo odigrali Evroligu. U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdi sam 11 godina i ovo mi je bila najteža sezona. Bilo je mnogo igara pored terena. Mnogi će reći kukam i žalim se, ali nikada nismo imali zatvoren budžet. Ipak, jesmo imali velike ambicije i velika očekivanja armije naših navijača. Za 11 godina smo osvojili 20 trofeja. To je za ponos, da li se to poštuje ili ne, ne znam. Svake godine se iznenadim koliko je talentovanih ljudi u medijima koje bih mogao da pozovem da nam budu treneri – rekao je Čović gostujući na televiziji K1.

Crveno-bele je sa uspehom predvodio trener Dejan Radonjić kojem je istekao ugovor i pregovara se o nastavku saradnje.

– Razgovarao sam sa Radonjićem i postoji obostrano raspoloženje o nastavku saradnje, ali ja nisam dovršio razgovor sam sa sobom. Pitanje je da li mi ovo sve treba. U više navrata sam upozoravao da se u košarci desio veliki priliv ološa, ko se prepozna šta da mu radim – rekao je Čović i dodao:

– Nemam šta da kukam. Imam zdravstvene izazove na osnovu kojih ću da donesem odluku. Probaćemo u Evroligi da napadnemo što bolji plasman. To bi mi bio izazov. Ne znam kako da obezbedimo toliki budžet. Država će da pomogne, ali mi ne možemo da naplatimo sezonsku kartu 1000 evra.

Čović je na kraju naglasio da se oseća umorno.

– Osećam se umorno od svih tih stvari. Od 11. godine sam u košarci. ABA liga mi deluje kao Evropska unija.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Najteža sezona do sada, prioritet budžet

Izvor: B92, 24.Jun.2022

Predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović govorio je o stanju u svom klubu...Predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović nakon uspešne sezone i triple krune, u opširnom intervju gostujući u petak 24.juna na beogradskoj televizji K1, govorio je o brojnim košarkaškim temama, uspešno završenoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.