Briljantno, Janko pobedio na ATP turu posle 570 dana!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Briljantno, Janko pobedio na ATP turu posle 570 dana!

Fantastičan rezultat Janka Tipsarevića.

Nakon što je uspeo da se izbori sa problemima, Janko Tipsarević se ove sezone vratio na teren, a konačno je uspeo da pobedi i to na turniru u Majamiju.

Danas je bio bolji od Bredlija Klana sa 6:3 i 6:3 i tako se plasirao u drugo kolo renomiranog turnira, a napominjemo i da je ovo prva pobeda na ATP turu Janka Tipsarevića posle 570 dana, poslednju je zabeležio 2017. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godine i to na US openu.

Meč je trajao sat i 36 minuta igre, Janko je imao uspona i padova tokom meča, ali je bio fenomenalan kada je trebalo spašavati brejk-lopte.

U narednom kolu igraće protiv Bautiste, 22. nosioca.

Inače, Janko je trenutno 453. teniser sveta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bravo, Janko! Tipsarević u drugom kolu Majamija

Izvor: MozzartSport.com, 20.Mar.2019

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se danas u drugo kolo masters turnira u Majamiju. Tipsarević je pobedio američkog tenisera Bredlija Klana sa 2:0 u setovima (6:3, 6:3), za sat i 36 minuta igre. Janko je odigrao sjajan prvi set. Napravio je dva brejka, rivalu nije dozvolio ni najmanju šansu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.