Soraja pozira kraj nove Mečke (FOTO)

Izvor: S media, 31.Okt.2011, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja pozira kraj nove "Mečke" (FOTO)

Nakon najave da će kupiti novi automobil Mercedes C klase, Soraja je svoj plan i ostvarila a zatim je sliku svog novog limenog ljubimca objavila na Fejsbuku.

Bivša stanarka kuće "Velikog brata" Soraja Vučelić znatiželjnicima je pokazala svoj novi automobil, prenosi Tportal.hr.

Soraja je kupila novi Mercedes C klase bele boje. Kako je već rekla, prodala je stari i uštedela >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << novac da bi mogla da ostvari svoju veliku želju.

Soraja i Duško Savanović vole da đuskaju!

Soraja iskeširala 50.000 evra!

Brendon: Soraja mi zabija nož u leđa!

Nakon "Velikog brata", ona i Dule su jedini stanari koje su angažovali na televiziji. Dule tako putuje svetom, a Soraja je u emisiji "Sve za ljubav".

Soraji su na Fejsbuku prijatelji poželeli sreću, a oni zavidni su raspravljali o tome kako je to uopšte sebi mogla da priušti. Takve je Soraja samo ignorisala.

Pogledajte fotografiju i procenite ko je lepši:
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić,   Facebook

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je Sorajin novi ljubimac (Foto)

Izvor: Svet plus, 31.Okt.2011

Bivša ukućanka Velikog brata nbsp; Soraja Vučelić ostvarila je veliku želju i kupila novi Mercedes C klase bele boje. Presrećna zbog novog ljubimca, odmah se fotografisala i pohvalila na Facebooku.

Nastavak na Svet plus...

Soraja kupila Mercedes C klase

Izvor: Blic, 31.Okt.2011

Kako je već ranije najavljivala, Soraja je kupila nov automobil i to mercedes C klase. Bivša učesnica Velikog brata, nakon što je prodala svoj stari automobil i skupila honorar od rijalitija, letnjih poslova na obali i honorara za emisiju "Sve za ljubav", te poziranja za Playboy, Soraja Vučelić...

Nastavak na Blic...

SORAJA KUPILA "MERCEDES" ZA 50.000 EVRA!

Izvor: Kurir, 01.Nov.2011, 09:34

Uspela u životu! Kako je i najavila, Soraja Vučelić je od novca koji je zaradila u „Velikom bratu“, emisiji „Sve za ljubav“ i na letnjim poslovima pazarila luksuzni „mercedes“ C klase za tričavih 50.000 evra!..Uspela u životu!..Kako je i najavila, Soraja Vučelić je od novca koji je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.