Soraja na Maldivima, policija mora da pričeka

Izvor: Mondo, 30.Sep.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja na Maldivima, policija mora da pričeka

Starleta Soraja Vučelić trenutno boravi na Maldivima, zbog čega beogradski inspektori juče nisu bili u mogućnosti da je saslušaju po zahtevu crnogorskih kolega, pišu "Dnevne novine".

Foto: Soraja/Instagram

Sorajino saslušanje prethodno su zatražili crnogorski inspektori, koji rade na rasvetljenju likvidacije Baranina Armina Muše Osmanagića, čiji je starleta, navodno, očevidac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Prema pisanju "Dnevnih novina", Soraja je sedela za stolom kojem je prilazio pokojni Osmanagić, neposredno pre nego što su na njega, 16. septembra u barskom restoranu “Savoja”, ispaljeni smrtonosni projektili.

Crnogorska kriminalistička policija je tim povodom od beogradskih kolega zatražila da hitno saslušaju Soraju, piše mondo.me.

Prema saznanju "Dnevnih novina", starleta treba da odgovori na pitanja kako se našla u društvu Osmanagića, kako bi se proverila sumnja da li ima posredna ili neposredna saznanja o izvršiocima ubistva i njihovoj logistici u Baru uoči i nakon likvidacije.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Soraja: Žao mi je što je ubijen Armin Osmanagić

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2014

Starleta Soraja Vučelić izjavila je povodom ubistva Armina Osmanagića, da joj je žao što je nastradao crnogorski biznismen...Odazvaće se bilo kom pozivu: Soraja Vučelić.. ..''Saznala sam iz novina da ću biti saslušana zbog Arminovog ubistva. Naravno da ću se odazvati bilo kom pozivu, jer...

Nastavak na Vesti-online.com...

Soraju saslušavaju zbog ubistva barskog mafijaša

Izvor: Blic, 30.Sep.2014

Beogradska starleta poreklom iz Bara, Soraja Vučelić, biće hitno saslušana u okviru istrage o ubistvu vođe jednog od crnogorskih kriminalnih klanova Baranina Armina - Muša Osmanagića (39), 16. septembra...Crnogorska kriminalistička policija je zato od kolega iz Beograda zatražila da je što...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.